La sortida al Camp d'Aprenentatge va ser molt especial per nosaltres!
El dia d'abans vàrem anar a comprar esmorzar tots junts a l'Erosky de devora l'escola. Prèviament, entre tots decidirem que aniríem a comprar (plàtans, raïm i galetes) i férem una llista de la compra. Però una cosa havíem de tenir molt en compte... les galetes havien de ser sense gluten!!!
![]() |
El dia de la sortida vàrem anar amb l'autocar fins Sant Vicent de Sa Cala. Allà, ens vàrem trobar amb en Pere i amb n'Eva, els dos mestres que ens ensenyarien a fer aquell pa taaaaant bo!
El primer que vàrem fer va ser fer foc per encendre el forn. Com podeu veure a les fotos, ens feia un poc de respecte posar la llenya dins el forn😂
Quan ja teníem les mans ben netes, ens vàrem preparar per fer el pa.
En Pere ens va explicar moltes coses: quins ingredients duia el pa, quin pa era més sa (integral o blanc), on es troba el gluten... A més, vàrem observar, olorar i tocar la farina i el llevat abans de començar la recepta.
Comencem el nostre pa...
![]() |
Utilitzàrem farina integral i farina refinada |
Quan ja havíem mesclat bé tots els ingredients, havíem de fer una bolla i deixar-la dins una cistella tapada durant aproximadament 2 hores.
Passat aquest temps, era el moment d'enfornar! Quina il·lusió😍
![]() |
Cada pa tenia un número per saber de qui era cada un. |
Vàrem mesurar la temperatura del forn amb un termòmetre làser. Sabeu que? Amb aquest forn tan calent (més de 300 graus) el pa es va fer en 20 minutets.
Papàs i mamàs no només vàrem fer pa. També vàrem esmorzar, vàrem jugar, vàrem veure abelles i vàrem dinar junts i vàrem deixar tot ben net!
![]() |
Sabíeu que amb l'Estepa Blanca podem deixar-ho tot ben net? |
En resum... va ser un dia meravellós! 💓
Muy interesante y divertido!!! Gracias por las fotos
ResponderEliminarQue bien!! Gracias Marina
ResponderEliminar