sábado, 6 de octubre de 2018

Què estam treballant?

Bon dia, famílies!

Aquests dies hem estat parlant sobre què ens interessaria investigar i hem arribat a la conclusió que volem saber moltes coses sobre la Terra! Al llarg d'aquests mesos anirem investigant la situació de la Terra a l'Univers (planetes, Sol, Lluna); la Terra i la Lluna (moviments i conseqüències); el globus terraqüis (pols, l'eix i els hemisferis); com es va crear el nostre planeta; quines parts componen el planeta Terra, el cicle de l'aigua; com afecta la contaminació...
Entre tots hem arribat a la conclusió que serà un projecte extens perquè hi ha moltes coses que volem aprendre!


Com a conseqüència del moviment de rotació i translació de la Terra, fa uns dies va començar la tardor i vàrem observar en la pàgina del tiempo.es que es van fent més curts els dies, ja que cada dia perdem 3 minuts de Sol. En aquesta pàgina web trobàrem l'hora en un rellotge digital i a partir d'aquí vàrem començar a treballar el rellotge digital i l'analògic.



Per una altra banda, estam molt emocionats amb el camp d'aprenentatge, ja que farem pa i una excursió per explorar l'entorn.
Divendres vàrem fer una llista de la compra per anar dilluns a Eroski a agafar l'esmorzar pel dia de la sortida. Volem comprar unes galetes però com sabem que na Mica no pot menjar gluten ens hem informat sobre què és el gluten i com podem distingir un producte que té gluten dels que no. D'aquesta forma tots podrem gaudir del nostre esmorzar compartit!



1 comentario: