sábado, 20 de octubre de 2018

Sortida al Camp d'Aprenentatge!

Bon dia, famílies!

La sortida al Camp d'Aprenentatge va ser molt especial per nosaltres! 
El dia d'abans vàrem anar a comprar esmorzar tots junts a l'Erosky de devora l'escola. Prèviament, entre tots decidirem que aniríem a comprar (plàtans, raïm i galetes) i férem una llista de la compra.  Però una cosa havíem de tenir molt en compte... les galetes havien de ser sense gluten!!! 





El dia de la sortida vàrem anar amb l'autocar fins Sant Vicent de Sa Cala. Allà, ens vàrem trobar amb en Pere i amb n'Eva, els dos mestres que ens ensenyarien a fer aquell pa taaaaant bo!

El primer que vàrem fer va ser fer foc per encendre el forn. Com podeu veure a les fotos, ens feia un poc de respecte posar la llenya dins el forn😂
  







Quan ja teníem les mans ben netes, ens vàrem preparar per fer el pa. 
En Pere ens va explicar moltes coses: quins ingredients duia el pa, quin pa era més sa (integral o blanc), on es troba el gluten... A més, vàrem observar, olorar i tocar la farina i el llevat abans de començar la recepta.



Comencem el nostre pa...

Utilitzàrem farina integral i farina refinada


Quan ja havíem mesclat bé tots els ingredients, havíem de fer una bolla i deixar-la dins una cistella tapada durant aproximadament 2 hores.



Passat aquest temps, era el moment d'enfornar! Quina il·lusió😍

Cada pa tenia un número per saber de qui era cada un.






Vàrem mesurar la temperatura del forn amb un termòmetre làser. Sabeu que? Amb aquest forn tan calent (més de 300 graus) el pa es va fer en 20 minutets.





Papàs i mamàs no només vàrem fer pa. També vàrem esmorzar, vàrem jugar, vàrem veure abelles i vàrem dinar junts i vàrem deixar tot ben net!
Sabíeu que amb l'Estepa Blanca
podem deixar-ho tot ben net?




En resum... va ser un dia meravellós! 💓

2 comentarios: