viernes, 24 de abril de 2020

Divendres, 24 d´abril

BON DIA!! VEIM QUE A LA PLATAFORMA DE MATES VOS DEIXA FER UNES ACTIVITATS DIÀRIES, PERÒ DESPRÉS DEMANA SUBSCRIPCIÓ. NO VOS HEU DE SUBSCRIURE.

Aquí vos deixam una altra pàgina de matemàtiques per si podeu accedir-hi:

També teniu un PDF pels que no podeu entrar a les activitats d’internet.
👉👉REPÀS MATES

PEL QUE FA A LA DE LLENGUA segurament haureu d´entrar a internet per l´explorer i copiar l'enllaç. Vos sortirà una pàgina en gris amb una peça de puzzle al mig, heu de clicar i sortirà un quadre amb un missatge de "permitir una vez". En principi si clicau “permitir una vez” vos deixarà accedir a l´activitat.

Si no podeu entrar-hi aquí vos deixo un document word amb les activitats. També teniu accés a les solucions; però recorda que no les has de mirar fins que hagis acabat totes les activitats!!
Després, pots demanar-li a algú que et faci el dictat. Fixa't molt amb les paraules que has treballat!!  



8 comentarios:

  1. Hola Marta soc Iris ya me deixa entrar.

    ResponderEliminar
  2. hola Marta soc en Marc avui he llegit 15 minuts del llibre de Harry Potter i lapedra filosofal vaig per la pagina 76 es molt dificil.He fet les activitats de repas de mates i les he corregit i tot be.El exercici 9 de les multiplicacions es 8x8=64 a la solucio possa 7.
    El repàs de llengua la j/g be y la c/q tambe pero la v/b regular.
    Tambe he fet el punt de llibre que m´ha agradat molt.
    Gracies Marta i bon cap de setmana.

    ResponderEliminar
  3. Hola Marc!! Veig que has fet molta feina!!! Què bé! M´encanta veure´t així de motivat!!
    Gràcies per avisar l´errada de les solucions!!
    Una abraçada i bon cap de setmana!!!

    ResponderEliminar
  4. Hola Marta ,soc Jon ,ja he fet les activitats de mates i llengua ,la de llengua m´ha anat molt be , la de mates m´ha costat un poc mes.
    Fa dos dies que he acabat els tres llibres que me he llegit , el que mes m´hagrada a sigut un de un club de ball,una abraçada a tots i totes

    ResponderEliminar
  5. Hola Marta soc na Mica:
    els dictats els he fet desde la plataforma lo de els ulls de cuan entraves ers molt grasios he tingut algun fall que altre pero m'a agradat basrabt adéu Marta.

    ResponderEliminar
  6. Hola Marta soc na Mica:
    També he llegit 30 minuts de un llibre de fades. Es molt divertit,ja vaig per la pagina 172 i ahir vaig fer el punt de llibre, tenviare una foto

    ResponderEliminar
  7. Molt bé al.lots/es!! Si voleu, també podeu enviar alguna foto amb el llibre que vos heu llegit i explicar si vos ha agradat o no i si el recomanau als vostres companys/es.
    Una abraçada!!

    ResponderEliminar