miércoles, 12 de diciembre de 2018

Informació festa de l'hivern.

FESTA DE L'HIVERN

Benvolgudes famílies, el divendres 21 de desembre celebrarem la FESTA DE L’HIVERN, amb aquest motiu volem compartir amb vosaltres alguns aspectes organitzatius:

Aquesta festa es realitza en companyia de les famílies. A les 9.30 els alumnes començaran a baixar els/les alumnes de les aules i es col·locaran a les pistes. A les 9.45h. s’obrirà l’entrada a les famílies per la barrera del pàrquing. Les actuacions començaran a les 10.00h. Començarem amb les actuacions de 3 anys i acabarem amb la dels mestres i les famílies. En acabar l’actuació cada grup d’alumnes tornarà al seu lloc. Recordeu que és important que les famílies respecteu l’espai reservat als alumnes i que espereudarrere les tanques fins que finalitzin totes les actuacions.

En acabar les actuacions, es farà la xocolatada subvencionada per l’APIMA(cada grup junt en alguna zona de les pistes del pati), durant la xocolatada el grup-classe romandrà junt. En acabar la xocolatada, començarà el temps lliure de joc i s’obrirà el mercadet solidari on es vendran les diferents produccions nadalenques que els alumnes han elaborat a l’ambient d’art, es demanarà la voluntat i els sous recaptats es donaran a la nostra escola agermanada de Nicaragua.

Recordeu que durant la festa, l’edifici romandrà tancat i només es podran utilitzar els banys del gimnàs.

A les 12.45h. tots els alumnes tornaran a la classe. Entre les 13.00h. i les 14.00h. les famílies podeu recollir als/les alumnes a les respectives aules. A les 14.00h. la sortida serà de manera habitual a les aules o pati dels tarongers. Els/les alumnes que surten tots sols hauran d’esperar a les 14.00h. o dur un justificant signat per sortir a les 13.00h.

Respectant la normativa que regula el Dret d’Imatge dels menors, el centre s’encarregarà de fer les filmacions i fotografies dels grups d’alumnes i actuacions. 
Aquelles persones que facin alguna fotografia o filmació, ho faran sota la seva responsabilitat.

En el cas de pluja, les actuacions es farien a nivell intern al gimnàs (sense famílies, ja que no hi cabem tots). La xocolatada tindria lloc a les aules i els mercadets es farien a l’entrada i sortida (9.00h. i 13.50h.) També podríeu recollir als vostres fills/filles a l’aula a partir de les 13.00h.

No hay comentarios:

Publicar un comentario